Başkanı Murat Kaya, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı

  • 14.07.2024
  • tarsustb
Tarsus Ticaret Borsası Meclis Başkanı Murat Kaya, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Meclis Başkanı Kaya, her zaman demokrasinin, milletin ve devletin yanında olduklarını belirtti.
Meclis Başkanı Kaya’nın mesajı şöyle;
Türkiye, 15 Temmuz 2016 gecesi, gücünü sandıktan, yetkisini milletten almayan bir idareyi asla meşru kabul etmeyeceğini, demokrasi ve milletin iradesi dışında bir seçeneğe de boyun eğmeyeceğini göstermiştir.
15 Temmuz Türkiye için bir daha yaşanmaması gereken bir gündü. Türk halkı gün sonunda iradesinin demokrasiden yana olduğunu gösterdi.
15 Temmuz hainlerinin ekonomik tahribatına karşı tüccarımızla, sanayicimizle, çalışanlarımızla omuz omuza çalıştık. Bu millet, 15 Temmuz hainlerini de ülkemizi muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkarma mücadelesi veren vatanseverleri de unutmayacak
Atatürk'ün Gençliğe Hitabe'sinde söylediği şu sözleri hiç aklımızdan çıkarmayalım; 'Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyeti'ni, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir. Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegane temeli budur.

Demokrasi zaferinde öncülük eden başta Türk Halkına, Türk Basınına, Türk Polis Teşkilatına Türk Silahlı Kuvvetlerimizin gerçek mensuplarına gösterdikleri birlik , beraberlik ve kararlı duruşlarından dolayı yürekten kutluyor, kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet, kıymetli ailelerine sabırlar diliyoruz, gazilerimizi minnetle anıyoruz." dedi.

Click the banner to read this article in English or Russian

Başkanı Murat Kaya, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı