Tarsus İlçe Müdürü Süleyman Metin ve beraberindeki heyet Sosyal Güvenlik Haftası kutlamaları kapsamında Tarsus Ticaret Borsası'nı ziyaret etti

• 17.05.2024
Sosyal Güvenlik Kurumu Tarsus İlçe Müdürü Süleyman Metin ve beraberindeki heyet Sosyal Güvenlik Haftası kutlamaları kapsamında Tarsus Ticaret Borsası'nı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke ile görüştü.
Ziyarette yeni SGK düzenlemeleri ile Borsa Üyelerinin SGK konusunda merak ettiği soruların cevapları gündeme geldi.
Sosyal Güvenlik haftasını kutlayan Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke, ziyaretten ötürü teşekkür ederek, "Sizler gibi çalışkan , güzel insanlar ile kurumlarımızın hizmet kalitesi artıyor. Birlikte ortak projeler üreterek kentimize olan aidiyet duygumuz artıyor. Sosyal güvenlik denilince, yalnızca sağlık güvenliği değil, birçok farklı konuda haklar içeren bir yapı anlaşılmalı. Tüm bu haklarla ilgili daha iyisini sunmak üzere sizlerin çalışmalarını takdir ediyoruz. Bu vesile ile Sosyal Güvenlik Haftasının tüm vatandaşlarımıza ve çalışanlarımıza hayırlı olmasını diliyor, sosyal güvenlik kavramının toplumun tüm kesimleri tarafından kavranıldığı ve sosyal güvenlik bilincinin oluştuğu bir hafta olmasını temenni ediyorum” dedi.
Sosyal Güvenlik Haftası sebebiyle kurum paydaşlarını ziyaret ettiklerini belirten Süleyman Metin , bu vesileyle paydaşlarının kurum çalışmalarına ilişkin görüşlerini, kurumdan beklentileri ve şikayetlerini öğrenmek istediklerini ifade ederek" Kentimizde STK'lar ile güzel bir yakınlaşma ve çalışma içindeyiz. Paydaşlarımızın kaliteli hizmetleri bizleri geliştiriyor. Birliktelik ve uyum içinde bizlerinde hizmet kalitesi artıyor." dedi.