TTB ve TSO'dan “İş Dünyası Konut Seferberliği” İçin Ortak Hesap

  • 13.04.2023
  • tarsustb
Tarsus Ticaret Borsası ile Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanları, depremzede vatandaşların kalıcı konut ihtiyacını karşılamak için TOBB tarafından “El Verin Ev Yapalım” sloganıyla başlatılan “İş Dünyası Konut Seferberliği” kampanyasını başlattı.

Ticaret Borsası ve TSO yönetim kurulu üyelerinin basınla birlikte düzenledikleri toplantında, TOBB tarafından başlatılan İş Dünyası Konut Seferberliği kampanyası için destek çağrısı yaparak, “Hep birlikte el ele verip depremzede vatandaşlarımızı yeni yuvalarına kavuşturmak için başta Tarsus’taki iş dünyamızın temsilcilerini ve tüm hayırseverlerimizi kampanyaya destek olmaya davet ediyoruz” dedi.
Her milli meselede olduğu gibi deprem felaketinin ardından TOBB camiası olarak depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılamak için tüm kaynak ve imkanlarını seferber ettiklerini dile getirilen BASIN toplantısında şu ifadelere yer verildi.;
“Ticaret ve Sanayi Odası ve Ticaret Borsası olarak, felaketin ilk anlarından itibaren çatı kuruluşumuz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve ilgili kurumlarımız ile koordineli bir şekilde seferberlik ruhu içerisinde hareket ederek, hep birlikte yaralarımızı hızla sarmak için yoğun gayret gösterdik ve göstermeye devam ediyoruz. Gün birlik olma, yaralarımızı hep birlikte sarma günüdür. TOBB Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun çağrısı ile El Verin Ev Yapalım sloganı ile İş Dünyası Konut Seferberliği kampanyası başlatıldı. TOBB ve iştirakleri tarafından 1 Milyar lira nakdi destek verilen kampanya ile iş dünyasının felaket bölgesindeki kentlerde depreme dayanıklı ve güvenli konutlar inşa edilmesi hedeflendi. Bizde TSO ve Ticaret Borsası olarak başlattığımız kampanyaya HALK BANKASINDA ortak olarak açılan hesaba yüzer bin lira ile ilk desteği veriyoruz.”

TARSUS TB ve TSO KALICI DEPREM KONUTLARI HESABI
TÜRKİYE HALK BANKASI
IBAN  TR 750001200959200016000118



Click the banner to read this article in English or Russian

TTB ve TSO'dan “İş Dünyası Konut Seferberliği” İçin Ortak Hesap
TTB ve TSO'dan “İş Dünyası Konut Seferberliği” İçin Ortak Hesap