Tarsus Ticaret Borsası Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 75. Mali Genel Kurulu için Ankara’daydı.

• 02.05.2019

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 75. Genel Kurulu nedeniyle TOBB Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun başkanlığında TOBB Genel Kurul Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu, Konseyler, oda, borsa başkanları ve delegeler 01.05.2019 tarihinde Anıtkabir’i ziyaret ederek Ata’nın huzurunda saygı duruşunda bulundular.​

TOBB 75. Genel Kurul öncesinde Sayın Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret eden Başkan Murat Kaya coğrafi işaretli Tarsus Sarıulak Zeytininin yağı ile Tarsus'ta üretilen yöresel ürünlerden oluşan hediyesini de takdim etti.

TOBB'un 75'inci Genel Kurulu 02.05.2019 günü M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde, TOBB camiası üyelerinin, bürokratların, siyasilerin, Oda-Borsa Başkanlarının ve TOBB Delegelerinin katılımıyla TOBB ETÜ’de gerçekleştirildi.

TOBB Genel Kurulu'na Tarsus Ticaret Borsası  Başkanı Murat Kaya, Meclis Başkanı İsmail Hakkı Ekincioğlu, TOBB

Delegeleri Mahmut Soysal ve Refik Zaman ile  Borsa Genel Sekreteri Hasan Şanlı katıldı.

Başarıya ulaştıracak esas gücün birlik ve beraberlikten geçtiğini ifade eden TOBB Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu 75. Genel Kurulda yaptığı konuşmada; Gelişen Güçlü Türkiye’nin hedeflerine değinerek "Birliğimiz Ebedi Gündemimiz Ekonomi" mesajını verdi.

Tarsus Ticaret Borsası  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 75. Mali Genel Kurulu için Ankara’daydı.