Başkanımızdan Kutlu Doğum Haftası Mesajı

  • 16.04.2014
  • tarsustb

 

Dünyaya bir lütuf, alemlere rahmet olarak gönderilen sevgili Peygamberimizin hayatını, yaşamını, iki cihan saadetimizin teminatı olarak şefkat, merhamet ve erdemini bizlere işaret ettiği yön ve yaşam tarzını anlamalı, yaşamalıyız ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza öğretmeliyiz.Düşmanına dahi lanet etmeyip hidayet dileyen ve komşusu açken tok yatanın gerçek mümin olamayacağını ifade ederek barış ve kardeşlik içinde yaşamanın yolunu gösteren , doğruluğun ve dürüstlüğün sembolü olan o yüce insanın insanlara gösterdiği mukaddes yolda yürümeliyiz.

 

Peygamberimiz 15 asır önce verdiği mesajda hakka ve adalete bağlı kalındığı surece barış, kardeşlik ve huzurun olacağını müjdelemiştir. Bu hafta itibariyle Hz.. Peygamberi anmak, daha da önemlisi O'nu anlamak, O'nun temsil ettiği değerlerin tamamını tanımak ve hayatımıza bir meşale gibi ışık tutması için, samimi duygularla bir caba içinde olmak gereklidir

 

Kutlu Doğum Haftası, en mükemmel insan olan Peygamberimiz Hz. Muhammed'in dünyaya geldiği bu haftada yaşantımızın her anına örnek alarak O’nun tüm insanlığa örnek olan ahlakı ve güzel sözlerini kendimize ve çocuklarımıza rehber etmemizi ve Kutlu Doğum Haftasının , tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum.

 

Başkanımızdan Kutlu Doğum Haftası Mesajı