Borsadan Üyelerine Sıfır Araç Alımında Dev Kampanya

  • 03.04.2019
  • tarsustb

Tarsus Ticaret Borsası , üyeleri için Tarsus OPAT ( VW) işbirliğinde sıfır araç alımlarında ve araç sahibi üyelerine servis-bakım kampanyası başlattı.

Tarsus'ta faaliyet gösteren Tarsus OPAT ( VW)  bayisi ile yapılan protokol kapsamında Borsa üyeleri, araçlarına cazip fırsatlarla sahip olabileceği gibi servis ,bakım ve oto kuaför uygulamalarında da geniş kapsamlı indirimlerden yararlanacaklar.Üyelerinin gerek ticari, gerekse sosyal hayatlarında avantaj sağlayacak proje ve protokollerini tüm hızıyla sürdüren Tarsus Ticaret Borsası,  bu kez Tarsus OPAT ( VW) bayisi ile yaptığı başarılı işbirliği sayesinde sadece üyelerine özel başlattığı kampanyada üyelerinin cazip fırsatlarla araç sahibi olmalarını , araç sahibi olanların ise en yüksek oranda ıskontolardan faydalanmalarını sağlayacak işbirliği protokolünü 01 Nisan 2019 tarihinde başlattı.

Kampanyayla ilgili bilgi veren Borsa Başkanı Murat Kaya, "Borsamız ile Tarsus OPAT( VW) bayisi ile yapılan protokol kapsamında 01 Nisan 2019 - 30 Eylül 2019 tarihleri arasında Borsa üyelerimizin sıfır araç alımları, araç sahibi üyelerimize ise araç servis, bakımlarında önemli fırsat seçenekleri sunuldu. Üyelerimize, üst düzey fayda sağlayacağı bir protokolü imzaladık. Amacımız üyelerimizin temel taleplerini karşılamanın yanı sıra bu ve bunun gibi kampanyalar yardımıyla fırsatlardan faydalanmalarını sağlamaktır.Üyelerimize hayırlı olsun." dedi.

Protokol, Borsada Tarsus OPAT ( VW)  bayi satış yetkilisi Akın Aka ile borsa genel sekreteri tarafından imzalandı. 

Borsadan Üyelerine Sıfır Araç Alımında Dev Kampanya
Borsadan Üyelerine Sıfır Araç Alımında Dev Kampanya
Borsadan Üyelerine Sıfır Araç Alımında Dev Kampanya