Başkan Murat Kaya'nın Seçim Mesajı

  • 01.04.2014
  • tarsustb

30 Mart 2014 yerel seçimleri barış ve huzur içinde geçmiştir. Ülke genelinde sonuçlanan yerel yönetimlerin yeni başkanları 5 yıl sürecek görevlerinde seçim öncesi his ve duyguları ile çalışacaklarından eminiz.

 

Seçim döneminin son bulması ile yapılacak işlerin bir an önce hayata geçirilmesi ise en büyük temennimizdir. Umarım bu seçim, Ülkemizdeki ve kentimizdeki yerel yönetimlerin bundan sonra biraz daha dinamik, biraz daha hizmete yönelik çalışmaları için bir fırsat olur.STK’lar ile daha içli , daha canlı ve birliktelik içerisinde yönetim sağlanır.

 

Bu saatten sonra , Belediye Başkanlarımızın ,  projelerini daha akıcı ve hızlı bir şekilde sürdüreceğini, kentlerinin kalkınması için kentlerinin geleceği için hizmet etmeye her platformda devam edeceklerini umuyor ve bekliyoruz.

 

Bizler hep birlikte elbirliği, güç birliği yaptığımız zaman, beraberce dayanışma içinde hedeflerimize odaklandığımız zaman hiç bir engelin bizi durduramayacağını biliyoruz.Susan , konuşmayan , fikrini söylemeyen değil, konuşan , ses veren , sesini duyuran demokratik bir paylaşım içinde olma anımız başlamıştır.

 

Belediye Başkanı seçilenlerin , halk ile yakın etkileşimini yalnızca seçim dönemlerinde bırakmadan, halkın sürekli etkili olacağı, yerel hizmetlerin yerine getirilmesinde,özerk, demokratik ve katılımcı bir siyasal yapı içinde, hizmetlerin yürütülmesini ön planda tutarak, STK'lar ile ortak çalışmalar yaparak sürdürmeleri beklentimizdir.

 

Bu seçimin demokrasinin gelişmesinde yeni bir hamle olmasın diliyoruz. Bu seçim yarışında kazanan vatandaşlarımız olsun. Yüksek tansiyonlu bu seçim süreci sonunda, seçilen Başkanlarımızın daha verimli, kentlerinin sorunlarını paylaşım içinde, STK'lar aracılığıyla,  çeşitli meslek kuruluşları, sendikalar, kooperatifler, birlikler, dernekler ve diğer gönüllü kuruluşlarla çeşitli alanlarda işbirliği ile ortak yürütecekleri projelerle çalışacaklarına tüm kalbimle inanıyor, tüm Belediye Başkanlarımıza başarılar diliyorum.

 

Başkan Murat Kaya'nın Seçim Mesajı