Başkan Kocamaz ve Başkan Can Borsanın Sektör Toplantısına Katıldı

  • 02.05.2018
  • tarsustb

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can , geçtiğimiz Nisan ayında yapılan seçimlerde güven tazeleyen Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kaya ve Meclisi’ne ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunurken Borsada gerçekleşen Sektör toplantısına da katıldı.

Borsa Yönetim Kurulu Başkanı ve Meclis Başkanı İsmail Hakkı Ekincioğlu ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

Borsa Başkanı Murat Kaya, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada “Sektörlerimize ait sorunlarımızı istişare ettiğimiz geniş katılımlı toplantılar yaparak hem sektörlerimize ait hemde Tarsus'a dair sorunları irdeliyoruz. Bu noktada etrafımızdaki iller ve ilçelerle kıyasladığımızda Tarsus’un belediyecilik anlamında farkını çok rahat görüyoruz." ifadesini kullandı.

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can , Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ile birlikte Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya ve Meclisi’ne ‘hayırlı olsun’ ziyaretine geldiklerini hatırlatarak “Sayın Murat Kaya ve Meclisi ile daha önce çalıştık ve kendisinin güven tazelemesi sonunda yine birlikte çalışacağız.Meclis Başkanlığı görevini seçilen İsmail hakkı Ekincioğlu'nu da ayrıca bir kez dha tebrik ediyorum. Tarsus’taki tüm kurum ve kuruluşlar başta olmak üzere Sivil Toplum Kuruluşları ile şehrimizi hep birlikte yönetiyoruz. Gerçekten Tarsus Ticaret Borsası Başkanı olsun, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve yöneticileriyle beraber sürekli olarak istişare halindeyiz. Bizlerin buradaki ortak paydası bu kentte hep beraber güzel hizmetler yapıyoruz olmamızdır. Bu vesileyle seçimlerde güven tazeleyen sayın Kaya ve Meclisi’ne ‘hayırlı olsun’ dileklerimi iletiyorum. Yerel yönetim olarak sizlerle birlikteyiz. Cnenab-ı Allah, yaşadığımız bu kente güzel hizmetler yapmayı bizlere nasip etsin” ifadesini kullandı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz da, zaman zaman fırsat buldukça Oda ve Sivil Toplum Kuruluşlarına seçimleri sonrasında ziyaretler gerçekleştirdikleri ve bu ziyaretlerde seçilen arkadaşlara başarı dileklerinde bulunduklarını belirterek “Bugün de Tarsus Ticaret Borsası’nda sizinle beraberiz size de başarılar diliyoruz. Gördüğüm kadarıyla eskilerden birkaç kişi var. Yönetimde yeni genç bir jenerasyon var. İnşallah Tarsus’umuz adına hayırlı hizmetlere imza atarsınız. Murat Başkanımızın da belirttiği gibi Tarsus içinden çıkıldığında veya dışarıdan gelindiğinde daha iyi fark ediliyor. Balık nasıl ki sudan çıkmazsa suyun kıymetini bilmiyorsa insanlarda içerisinde yaşarken o şehirdeki gelişimi, değişimi çok fazla fark edemiyor. Müştereklerimizi bir araya getirdiğimizde ayrıntılar o müştereklerin içerisinde boğulur, kaybolur gider. Maalesef küçük düşündüğümüz zaman, ufak tefek ayrıntıları takılıp kalıyoruz ve bu konuda da insanları bütünleştirmek daha da zorlaşıyor. Bu konuda da herkese görev düşüyor” şeklinde sözlerini tamamladı.

Borsa Başkanı Murat Kaya, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada “ Az öncede değindiğimiz gibi çevre il ve ilçelerle kıyasladığımızda Tarsus’un belediyecilik anlamında farkını çok rahat görüyoruz. Cenab-ı Allah hepinizden razı olsun. Özellikle içinde yaşadığımız bu kentte görmediğimiz bazı noktaları dışarıdan gelenler onu bize hatırlatıyorlar. Yüreğinize, emeğinize sağlık, Allah sizlerden bir kez daha razı olsun” dedi.

Yeni dönemde de tekrar bir heyecanla Tarsus’a ve tüm üyelere en iyi hizmeti yapma gayreti içerisinde olacaklarının altını çizen Başkan Murat Kaya, Tarsus’un kalkınmasına ve refahına yönelik olarak her zaman işbirliği içerisinde olacaklarını sözlerine ekledi.

Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kaya ve Meclis Başkanı İ. Hakkı Ekincioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a ziyaret anısına Hud Suresinin 88. Ayetinde yer alan ‘Başarım; Ancak Allah’ın Yardımıyladır’ yazılı bir tablo hediye etti.

Ziyarette, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Kerim Tufan ve MHP Tarsus İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur’da hazır bulundu.

Başkan Kocamaz ve Başkan Can Borsanın Sektör Toplantısına Katıldı
Başkan Kocamaz ve Başkan Can Borsanın Sektör Toplantısına Katıldı
Başkan Kocamaz ve Başkan Can Borsanın Sektör Toplantısına Katıldı
Başkan Kocamaz ve Başkan Can Borsanın Sektör Toplantısına Katıldı