15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

  • 13.07.2017
  • tarsustb

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Borsa Başkanı Murat Kaya " Kalkışmayı ve bu hain darbeyi planlayanlar, bu devletin bin yıllık tarihini ve bu milletin ruhunu hesaba katmadılar." dedi.

Başkan Murat Kaya mesajında şu ifadelere yer verdi;

Türkiye çok önemli bir süreci; 15 Temmuz 2016 günü aziz milletinin ferasetli ve dik duruşuyla, canını ortaya koymasıyla atlattı. O GECE olaylarda 250 şehidimiz ve 2 bin 194 gazimiz oldu. Şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum. Gazilerimize de hayırlı uzun ömürler diliyorum.

Tankın önüne yatabilen hatta tankın altına yatıp kalktıktan sonra yine tankın altına giren başka bir millet var mıdır bilmiyorum. Ancak Çanakkale ruhuna sahip vatanı, milleti ezanı, bayrağı için canını seve seve feda eden Türk milletinde olur. Bu noktada; Kalkışmayı ve bu hain darbeyi planlayanlar, bu devletin bin yıllık tarihini ve bu milletin ruhunu hesaba katmadılar.

Türkiye'de 15 Temmuzda ki  darbe girişimi ile dış çevreler ve ekonomi kuruluşları darbe sürecini fırsat bilerek ülkemizi her alanda etkilemeye ve zor durumda bırakmaya çalıştırlar. Fakat büyük Türk milletinin birlik beraberlik ve fedakarlığı sayesinde başarılı olamadılar ve asla da olamayacaklar.

Darbe girişiminin karşısında kahraman Türk halkı milletin idaresi üstünde hiçbir şeyin olmayacağını tüm dünyaya gösterdi.

Özel sektör olarak, ülkemiz ve milletimiz için daha büyük bir azimle çalışacak ve Türkiye’yi büyük hedeflerine taşıyacağız. Mustafa Kemal Atatürk’ün “Hâkimiyet Kayıtsız Şartsız Milletindir” sözünü hep aklımızda tutarak; ülkemiz için durmadan çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz. Yeter ki birlik ve beraberliğimizin kıymetini aklımızdan çıkarmayarak omuz omuza verelim. Yeter ki birbirimizi sevelim, birbirimize inanıp, güvenelim. 

Demokrasi zaferine öncülük eden başta Türk Halkına, Türk Basınına, Türk Polis Teşkilatına Türk Silahlı Kuvvetlerimizin gerçek mensuplarını gösterdikleri birlik , beraberlik ve kararlı duruşlarından dolayı yürekten kutluyoruz. Hayatını kaybeden kahraman şehitlerimize Allah'tan rahmet , diliyoruz.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı