Çukurova Oda ve Borsaları İyi Uygulamaları İçin Buluştu

• 07.07.2017

Adana ve Mersin il – İlçe Oda ve Borsalarının katılımıyla oluşturulan “Çukurova Bölgesi İyi Uygulamalar Platformu’nun ilk toplantısı, Platformun kurulmasına öncülük eden Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası evsahipliğinde 6 Temmuz 2017 Perşembe günü saat 10:00’da Oda Meclis Salonunda gerçekleştirildi.

Adana Ticaret Odası, Adana Ticaret Borsası, Ceyhan Ticaret Odası, Ceyhan Ticaret Borsası, Erdemli Ticaret ve Sanayi Odası, Kozan Ticaret Borsası, Mersin Ticaret Borsası, Mersin Deniz Ticaret Odası,  Silifke Ticaret ve Sanayi Odası, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası ve Tarsus Ticaret Borsası’nın katılımlarıyla yapılan toplantıya Oda ve Borsaların Genel Sekreterleri ve Akreditasyon Sorumluları iştirak etmişlerdir.

Akreditasyon Sistemi içerisindeki iyi uygulamaların ve önerilerin paylaşıldığı toplantıda, fikir alışverişi ve değerlendirmelerin yapılmasından sonra bir sonraki toplantının 3 ay sonra Silifke Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde yapılması kararı alınarak sona ermiştir.

Çukurova Oda ve Borsaları İyi Uygulamaları İçin Buluştu