Kalkınma Bakanımız "Tarsus Ekonomisinin Sesleri" İle Buluştu

• 26.03.2017

Tarsus Ticaret Borsası ile Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası birlikteliği ile Tarsus'a daima desteğini tam olarak veren Kalkınma Bakanımız Sayın Lütfi Elvan’ı "Tarsus Ekonomisinin Sesleri" ile bir araya getirdik.

Kalkınma Bakanımız Sayın Lütfi Elvan geniş katılımın sağlandığı toplantıda Tarsus için büyük önem arz eden verdikleri sözleri tek tek yerine getirdiklerini, Tarsus'un devlet hastanesi, turizm Bölgesi, Çamlıyayla yolu, göletler, Lojistik köy,  üniversite ve hükümet konağına en kısa sürede kavuşacağını söyledi.

Çukurova Bölgesel Havalimanı gibi büyük projelerin de hızla gerçekleştirildiğini ifade eden Sayın Bakanımız, "Bir ülkede siyasi istikrar olduğu müddetçe, Allah'ın izniyle ekonomik istikrar da olur. Ekonomik istikrar olduğu bir ülkede yatırımları, son 15 yılda nasıl yapıyorsak süratle yapmaya devam ederiz." diye konuştu.

Düzenlenen gecede, Bakanımıza, Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, AK Parti il başkanı Cesim Ercik, Tarsus İlçe Başkanı İbrahim Gül, il ve ilçe yöneticileri, MHP Tarsus İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur ve Tarsus Odaları başkanları da eşlik etti.

Kalkınma Bakanımız "Tarsus Ekonomisinin Sesleri" İle Buluştu