Tarsus, İstihdam Seferberliğinden Güncel Konulara Kadar Borsada Toplandı

  • 04.03.2017
  • tarsustb

Tarsus Belediye Başkanı Sayın Şevket Can, MHP Milletvekili Sayın Baki Şimşek, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Boro ve İlçe MHP Başkanı Ertuğrul Bodur Tarsus Ticaret Borsasında.

Heyeti Borsa Meclis Kurulu üyeleri ile karşılayan Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kaya günün anlamına değinerek şu ifadelerine yer verdi.

Sayın Milletvekilim, Belediye Başkanım ve değerli başkanlar; hoşgeldiniz, Öncelikle sayın vekilim gıyabınızda devamlı konuşuyoruz . Niye diye soracak olursanız bölgemize, kentimize karşı sorumluluk bilinci ile gerçekleştirdiğiniz çok güzel ve başarıılı çalışmalarınızı takdir ediyoruz. Takdirle karşılıyor, heyecanla ve çok güzel duygularla izliyoruz.Hiç bir ayrım yapmadan, kentimizin sorunları Meclise taşıyarak hepimizin sorunlarını taşıyarak layıkıyla göreviniz gerçekleştiriyorsunuz.Bu görevinizde yürekten başarılar diliyoruyz.İçimizden birisiniz , her zaman size rahatlıkla ulaşabiliyoruz, sıkıntılarımızı paylaşabiliyoruz.Zaten biz STK'ların istediği de budur . Beraber çalışmak, beraber fedakarlıkta bulunmak.Belediye Başkanımız Şevket Can içinde aynı duygularımı ifade etmek istiyorum. O'da içimizden biri, kendisiyle her zaman , her ortamda buluşuyor, görüşüyor, konuşuyoruz.Biz ve Halkımız kendisini çok seviyoruz." dedi.

Toplantı Tarsus'un sorunları konusunda istişare edilerek çözümleride masaya yatırıldı. Güncel konulardan biri olan İstihdam Seferberliği konusunda Başkan Murat Kaya," Ülkemizin içinde bulunduğu durumu en iyi bilen sizlersiniz.Şunu açıkça ifade etmek isterim ki;Ülkemize sahip çıkma konusunda alınan kararları takdirle karşılıyoruz.İstihdam konusunda hepimizin fedakarlık yapması gerekiyor.Bölgemizdekiş işsizlere öncelikle işsiz gençlerimize , çocuklarımıza istihdam yaratma konusunda birlikte yapılabilecekleri ortaya koymalıyız.Hepimizin desteğini istiyorum.Biz Borsa olarak, basın açıklamaları, duyurular , çağrılar yapıyoruz.WEB sayfamızda açtığımız link ile iş arayanları ve iş gücüne ihtiyaç duyanları ortak bir platformda buluşturuyoruz. Borsa İŞKUR Hizmet Noktamız aracılığı ilede istihdam seferberliği kapsamında sunulan teşvikleriden ihtiyaç sahiplerini yararlandırmaya çalışıyoruz.Belediyemiz il biz bu bölgenin işsizleri,ne ,i çocuklarımıza daha çok yardımcı olacağımızı umuyorum." dedi. 

 

Tarsus, İstihdam Seferberliğinden Güncel Konulara Kadar Borsada Toplandı
Tarsus, İstihdam Seferberliğinden Güncel Konulara Kadar Borsada Toplandı