UMEM BECERİ 10 İLE 4,5 YILA KADAR SİGORTA TEŞVİĞİ

  • 12.03.2015
  • tarsustb

İlçemizdeki işsizlik oranını azaltmak, iş gücü piyasasında arz-talep uyuşmazlığından kaynaklanan işsizliğe çözüm sağlamak amacıyla “Uzmanlaşmış Meslek Edindirme Merkezleri (UMEM) Beceri’10  Projesi” TARSUS’da başlatılmıştır.

Sanayi sektöründe başarıyla uygulanan bu proje kapsamında, hizmet ve tarım sektörlerinde de faaliyet gösteren firmaların işgücü ihtiyaçlarına yönelik kurs açılabilecek, bu kurslarda yetişen ve sertifika sahibi olmaya hak kazanan kursiyerlerin çoğu da istihdam edilebilecektir.

Bu proje kapsamında, nitelikli eleman çalıştırılmasını teşvik etmek amacıyla, firmanızın ihtiyacı olan ve kurs açılmasını yararlı gördüğünüz branşlarla ilgili işgücü talepleri toplanmaktadır. Söz konusu talepler  doğrultusunda, meslek edindirme kursları açılacaktır. Kurslara katılacak kişiler, firmanızın da katılım sağlayacağı mülakatlar sonucunda belirlenecektir. Adaylar arasından seçilen kursiyerler, UMEM projesi kapsamındaki beklentileriniz dikkate alınarak düzenlenmiş eğitim programları ile seçilen eğitim kurumlarında alacakları teorik eğitimi başarıyla tamamladıkları taktirde, istihdam talepleriniz doğrultusunda staj (işbaşı) eğitimi için sizlere yönlendirilecektir. Firmanızın talebine göre eğitimler, işletmelerinizde de yapılabilecek ve bu sayede işe almayı düşündüğünüz kişiyi iş başında görme imkanını elde edebileceksiniz.

 

FİRMALAR İÇİN UMEM BECERİ'10

 

UMEM BECERİ'10 İLE İŞ ARAYANLAR

 

 

 

UMEM BECERİ 10 İLE 4,5 YILA KADAR SİGORTA TEŞVİĞİ