Meclis Başkanı Murat Kaya'nın Berat Kandili Kutlama Mesajı

  • 06.03.2023
  • tarsustb
Tarsus Ticaret Borsası Meclis Başkanı Murat Kaya, kandillerin af dilenmenin yanı sıra, insanlar arasındaki dargınlıkları gidermek, yıkılan gönülleri ve kırılan kalpleri onarmak için büyük bir fırsat olduğunu söyledi.

Borsa Başkanı Murat Kaya, bu gece idrak edeceğimiz ‘Berat Kandili’ ile ilgili açıklamasında “Mübarek günler içerisinde farklı bir öneme sahip olan ve rahmet, bereket, feyz, mağfiret gibi tüm değerleri içerisinde barındıran, Ramazan ayının da bir bakıma müjdeleyicisi olan Berat Kandiline bir kere daha kavuşmanın heyecanı içerisindeyiz.
11 ayın Sultanı mübarek Ramazan ayının habercisi olan Berat Kandili gibi bu özel gün ve gecelerde toplumsal sorumluluğumuzu harekete geçirerek dayanışma ve yardımlaşma içinde olmalıyız. İçinde bulunduğumuz ve ülkemizi derinden etkileyen depremle birlikte yaşadığımız şu zor günlerde afet bölgelerinde evsiz, barksız kalan, bizlerin birliğine ihtiyaç duyan zor durumda olan kardeşlerimize de bol bol dua edelim, yardım elimizi üzerlerinden çekmeyelim.

Bu duygu ve düşüncelerle başta tüm İslam Âlemi olmak üzere Tarsuslu hemşerilerimizin ve üyelerimizin, depremden etkilen tüm vatandaşlarımızın ‘Berat Kandil’ini kutluyor, ülkemiz ve tüm insanlık alemine huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.
Meclis Başkanı Murat Kaya'nın Berat Kandili Kutlama Mesajı