TAKİK YENİ DÖNEM BAŞKANI BAŞKANIMIZ MURAT KAYA OLDU

  • 28.08.2014
  • tarsustb

Tarsus da kurumlar arasında işbirliğini hedefleyen kamusal veya yarı kamusal roldeki organizasyon­lar arasındaki koordinasyonu geliştirerek tarafların karar alma ve uygulama sü­reçlerine katkı ve katılımı sağlamak amacıyla oluşturulan Tarsus Kalkınma ve İşbirliği

Tarsus da kurumlar arasında işbirliğini hedefleyen kamusal veya yarı kamusal roldeki organizasyon­lar arasındaki koordinasyonu geliştirerek tarafların karar alma ve uygulama sü­reçlerine katkı ve katılımı sağlamak amacıyla oluşturulan Tarsus Kalkınma ve İşbirliği Konseyi ( TAKİK ) 27/08/2014 tarihinde Borsamızda yaptıkları toplantıda TAKİK yeni dönem Başkanlığına Başkanımız Murat KAYA’yı seçtiler.

 

 

İlk yıl için TAKİK Yürütme Kurulu Başkanlığını Tarsus TSO Başkanı Hasan Ruhi KOÇAK ve sekretaryalığını da Tarsus TSO yapmıştı.

 

TAKİK Başkanlığını devir alan Başkan Murat KAYA yaptığı açıklamada “Her yıl kurul üyelerinden birinin konseye başkanlık yapacağı kararını ilk toplantımızda almıştık. Tarsus TSO Başkanı Hasan Ruhi KOÇAK’a bu bir yıl içindeki çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.Biz her toplantımızda her toplandığımız yerde söz verdiğimiz gibi gerek mülki gerek yerel amirlerimizle ve Milletvekillerimizi de yakın çalışma içerişsinde bulunarak Tarsus’un gündemine dair konularda, sorunların çözümünde, ekonomik ve kalkınma hedeflerinin planlanmasında, Tarsus’un sosyal,ekonomik ve  kültürel yaşantısına sağlanacak katkılar konusunda alınacak çözüm önerilerine katkı ve işbirliği sağlamaya çalıştık.Bu çabalarımıza devam edeceğiz , hız vereceğiz.Öncelikli hedefimiz her zaman her yerde icrasına çalıştığımız Tarsus’a Tarsus Devlet Üniversitesi kurulmasıdır. Bunların dışında ağırlıklı konularımızın başında Hava alanı ve Sahil bandı projeleri, Tarsus’ta Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi kurulması için çaba ve gayretlerimiz devam edecektir. Üzerimize düşen yük ağır ve meşakkatlidir. Bizler Tarsus için elele verdiğimiz sürece, özveri birlik ve dayanışma içinde  önümüzde hiçbir engelin kalmayacağını çok iyi biliyorum.Herkese teşekkür ederim” dedi.

 

 

TAKİK YENİ DÖNEM BAŞKANI BAŞKANIMIZ MURAT KAYA OLDU
TAKİK YENİ DÖNEM BAŞKANI BAŞKANIMIZ MURAT KAYA OLDU
TAKİK YENİ DÖNEM BAŞKANI BAŞKANIMIZ MURAT KAYA OLDU
TAKİK YENİ DÖNEM BAŞKANI BAŞKANIMIZ MURAT KAYA OLDU