Emniyet Müdürü ve Jandarma Komutanımıza Veda Yemeği

• 22.08.2014

Tarsus Ticaret Borsası , Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası ile TAKİK tarafından, Tarsus’ta görev yaparken tayinleri çıkan Emniyet Müdürü S. Yaşar Aksoy ve Jandarma komutanı Binbaşı Bahadır Ersoy için veda yemeği verildi. Yemeğe Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Tarsus Kalkınma ve İşbirliğ Konseyi (TAKİK) üyesi oda ve diğer mesleki kuruluşların başkan ve yöneticileri, diğer daire amir ve müdürleri ile konuklar katıldı.

Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya Veda Yemeğinde  “Yaşar Aksoy, 14 yıl boyunca Tarsus’umuza ve bölgemize özverili şekilde hizmet etti. Herkesle kucaklaştı, herkese yaklaştı; Tarsus’ta herkes tarafından sevildi. Bir toplantıda kendi değimiyle ‘sıkıntının, derdin çözümü vefadır’ dedi. Biz Yaşar Müdürümüzü gönlümüzde her zaman vefalı bir dost olarak addedeceğiz. Bahadır komutanımızda birkaç yıllık görev süresine rağmen, bizlerle kucaklaştı ve çok güzel dostluk kurdu. Her iki kardeşimize de bundan sonraki görevlerinde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ruhi Koçak, Ziraat Odası Başkanı Ali Ergezer, Tarsus Sanayici ve İşadamları Derneği (TASİAD) Başkanı Yakup Ateş, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran Şen ve Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanları, Aksoy ve Ersoy’a plaket verdiler.

RESİMLER İÇİN TIKLAYINIZ

Emniyet Müdürü ve Jandarma Komutanımıza Veda Yemeği