2014 Yılı Ağustos Ayı Personel Toplantısı Gerçekleştirildi

  • 18.08.2014
  • tarsustb

Borsamız Aylık Olağan Personel Toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantıda:

1- 20.06.2014 tarihinde yapılan personel toplantı gündemleri hatırlatıldı.

 

2- 2014 Yılı Temmuz ayı İstatistik çalışmaları hakkında bilgi verildi (Fax-Mail-SMS-Basın Haberleri- Politika Temsil-Lobi Faaliyetlerinin Durumu- Gelen Giden Evrak Sayısı….vs)

 

3-Yeni Hizmet Binamızın Yerleşim Planının değerlendirilmesi konusu, Tarsus Ticaret Borsası 01.08.2014 tarihi itibariyle Yeni Hizmet Binasına taşındı ve 04.08.2014 tarihi ve sonrasında Tüm Üyelerine Yeni Hizmet Binasında hizmet vermeye devam edecektir. Henüz bina içerisinde yerleşim tam anlamıyla gerçekleşmemiş olmakla birlikte Zemin Kat, 3’üncü ve 4’üncü katların yerleşim çalışmaları devam etmektedir.

 

4-Yeni Personellerimiz Hatice Bulut ve Eren Dinç Oryantasyon Eğitimi konusu,

 

5-Organizasyon Şeması Revize edilmesi konusu,

15.07.2014 tarihinde personellerimiz Hatice Bulut ve Eren Dinç işe başlamıştır. Yeni Personel istihdamımızdan dolayı Organizasyon Şemamızda revizyon yapılması uygun görülmüş ve 18.07.2014 tarihiyle Organizasyon Şemamız revize edilmiştir. Yeni Organizasyon Şemamız binamızda asılı olan eski Organizasyon Şemamız ile değiştirilmiştir. Organizasyon Şemamızın revizesine bağlı olarak Dış Kaynaklı Dokümanlarımızda (KEK, Personel El Kitapçığı, Organ Üyeleri El Kitapçığı, Stratejik Plan 2013-2016)  da revizeye gidilmiştir.

 

6-2014 Yılı Faaliyet Takvimimizde ve Personel Eğitim Planımızda yer alan Ekip Çalışması ve Motivasyon konulu eğitim tarihinin belirlenmesi konusu,

 

7-2014 Yılı Faaliyet Takvimimizde ve Üst Yönetim Eğitim Planımızda yer alan ”Yönetici Etkinliğini ve Verimliliğini Artırmak” ve “Takım Çalışması ve Motivasyon” konulu eğitimlerin tarihlerinin belirlenmesi konusu,

 

8-Mersin Ticaret Borsasının Borsamızı ziyareti   

Mersin Ticaret Borsası çalışanları Akreditasyon Sistemi çalışmaları kapsamında Borsamızı

ziyaret etti. İki Borsanın Genel Sekreterleri öncülüğünde buluşan borsanın çalışanları Borsaların TOBB Sicil ve Tescil Modülü işlemleri, istatistik çalışmaları ile ilgili karşılaştırmalarda bulundu. Borsa çalışanları karşılıklı olarak bu ortak çalışmadan duyulan memnuniyeti dile getirdi.Borsalar arası yapılan bu iyi uygulamanın YGG toplantısı gündemine değerlendirilmesi uygun görülmüştür.

 

9-Kırşehir Ticaret Borasının Borsamızı Ziyaret Talepleri yazısı,

Kırşehir Ticaret Borsasının 12.08.2014 tarih 225 sayılı yazıları ile 10.dönem TOBB Akreditasyon

Sürecine dahil olduklarını, Borsamız ile Akreditasyon kapsamında kıyaslama ve öz değerlendirme çalışması yapmak amacıyla 15 Ağustos – 15 Eylül tarihleri arasında Borsamızı ziyaret etme talebinde bulundular. İlgili yazıya istinaden Kırşehir Ticaret Borsası ziyaret heyetini 11.09.2014 tarihinde  Borsamızda ağırlanmasına ve ilgili hazırlıkların yapılmasına karar verildi.

 

10- Personellerin İş Planlarının değerlendirilmesi ve Personellerimizin Öneri ve Taleplerinin görüşülmesi ile toplantı sona ermiştir.

Telefon santraline Günlük Bülten fiyatlarının girilmesi öneri olarak geldi. Akreditasyon Birimi ile yapılan

şifai görüşmelerde günlük fiyat tespit komisyonu oluşturularak konunun Yönetim Kurulu gündemine aktarılarak Meclis Toplantısına taşınması ve ilgili prosedür hazırlıkları ile ilgili çalışmalara başlanması kararlaştırıldı. Alka Tarım Ltd.Şti Şirket Temsilcisi Mehmet Şükrü Altınova Personel Toplantımıza davet edilerek personellerimizle tanıştırıldı. Staj Dönemi sona eren stajyer öğrencimiz Fatma Göklere Staj Döneminde gösterdiği başarıdan dolayı teşekkürlerimizi ve başarı dileklerimiz iletildi.

 

 

 

 

2014 Yılı Ağustos Ayı Personel Toplantısı Gerçekleştirildi