Başkan Murat Kaya'nın Yeni Yıl Mesajı

  • 30.12.2020
  • tarsustb

Başkan Murat Kaya'nın Yeni Yıl Mesajı

Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya, 2020 yılında dünyayı saran koronavirüs salgınının ekonomik ve ticarette de büyük sıkıntıların yaşanmasına neden olduğunu belirterek, salgınla mücadelenin 2021 yılında da devam ettirilerek hem ülkemizin hem de bölgemizin refah ve zenginlik seviyesini artırmak için elimizden gelenin en fazlasına gayret etmemiz gerektiğini söyledi.

Murat Kaya, Yeni Yıl dolayısıyla yayınladığı mesajında, 2021 yılını yaraların sarılması yılı olarak değerlendirmemiz gerektiğine vurgu yaparak “2020 yılının ticaret ve ekonomi noktasında iş dünyamıza etkilerinin ardından ekonomimizin yeniden sağlıklı biçimde nefes almaya başlayacağını temenni ettiğimiz 2021 yılının bir toparlanma, yeniden başlama, yaraların sarılması yılı olarak değerlendirmemiz gerekiyor” dedi.

Covid-19 salgınına rağmen iş dünyasının, 2020 yılında kendi üzerine düşen görevi fazlasıyla yerine getirdiğini ve bu performansın göstergelere de olumlu yansıdığını hatırlatan Başkan Murat Kaya “Ben öncelikle temsil ettiğimiz camiaya mensup tüm üyelerimize, bu özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etmek istiyorum. Bundan sonraki süreçte de ülkemizin her alanda, her anlamda dünyada hak ettiği yeri alması için üretim, ihracat ve istihdam odaklı bir anlayışla gelecek nesillerimiz için çalışmalıyız” ifadesini kullandı.

Yeni yılda da Borsa üyelerinden gelen taleplerle gündemi canlı tutmaya devam edeceklerinin altını çizen Murat Kaya “Sahadaki durumu en hızlı şekilde üst kuruluşumuz TOBB aralıcılığı ile ilgili Bakanlıklara aktarmaya devam edeceğiz. Elbette ki bu süreçte hiç ara vermeden üyelerimizle temasta olup, sıkıntı ve önerileri toplamayı sürdüreceğiz” dedi.

TOBB Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu’na da teşekkür eden Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya “Bugüne kadar olduğu gibi bizlere gelen yerel ve bölgesel sorunları, talepleri, görüşleri anlık olarak ilettiğimiz ve yaşamış olduğumuz sıkıntılara kayıtsız kalmayan, alınan ekonomik tedbirler konusunda gece-gündüz çalışmalarını başarıyla sürdüren TOBB Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na ve TOBB Yönetim Kurulu Üyelerine de şahsım ve üyelerimiz adına  teşekkür etmek istiyorum” şeklinde konuştu.

“2021 yılına, reel sektör olarak umutlu ve beklentilerle giriyoruz” diyen Kaya “Her zaman ifade ettiğim üzere bizim arkamızdaki en büyük güç milletimizdir. Biz ülkenin geleceğinden ümitliyiz. Ülke olarak, bölge olarak hedeflerimiz var. Bu noktada , hedeflerimize ulaşmak istiyorsak, geride kalmak istemiyorsak, her zaman bir önceki günden daha fazla çalışmak zorundayız. Bu duygu ve düşüncelerle, Borsamız üyeleri başta olmak üzere Tarsuslu tüm vatandaşlarımızın Yeni Yılı’nı en içten dileklerimle kutlarım” şeklinde sözlerini tamamladı.

 

Click the banner to read this article in English or Russian

Başkan Murat Kaya'nın Yeni Yıl Mesajı