Tarsus Yeryüzü Pazarı Açıldı

• 19.10.2020

Türkiye’nin 4’üncü, Dünyanın 70’inci pazarı olarak açılan Tarsus Yeryüzü Pazarı, bölgeye ait yerli ürünleri tüketicilerle buluşturdu.

Tarsus Belediyesi, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası, Tarsus Ticaret Borsası, Tarsus Ziraat Odası ve Tarsus Slow Food işbirliğinde tarihi Kubat Paşa Medresesi’nde açılan Tarsus Yeryüzü Pazarı’nda iyi, adil ve temiz üretim yapan bölge yerli üreticilerinin ürünleri sergilenmeye başlandı. Ayda iki kez olmak üzere pazar günleri açık kalacak pazarda bölgeye özgü tat ve değerlerin tüketicilerle buluşturulması hedefleniyor.Tarsus Yeryüzü Pazarı ile kentin ticari hayatına hareketlilik getirilmesi, bölgenin ulusal ve uluslararası alanda tanıtılması hedefleniyor. Pazar aracılığıyla kente misafir olan konuklar, bölgeyi, yemek kültürünü, değerlerini yakından tanıma fırsatı elde edecek. Tarsus Yeryüzü Pazarı ziyaretçilerini ağırlamayı bekliyor.

Tarsus Yeryüzü Pazarı Açıldı