Borsa'dan, Başsavcı Sayın Tiryaki'ye Hayırlı Olsun Ziyareti

  • 18.09.2019
  • tarsustb

Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kaya , Başkan Yardımcıları Ali Seçer ve Kemal Süheyl Batmaz Tarsus Cumhuriyet Başsavcılığına atanarak görevine başlayan Ramazan Murat Tiryaki’ye ‘Hoş geldiniz’ ziyaretinde bulundu.

Başsavcı Ramazan Murat Tiryaki , ziyaretten  duyduğu memnuniyeti ifade ederek “Bizlerde her zaman görevimizi en iyi şekilde yerine getirebilmek için çalışıp, çabalayacağız.” dedi.

Başkan Murat Kaya , Ticaret Borsasının hizmetleri ve hitap ettiği sektörler hakkında Başsavcı Tiryaki'yi  bilgilendirdi. Bölge ve ülke kalkınmasına katkı sağlamak için ellerinden gelen tüm çabayı gösterdiklerini belirten Başkan Murat Kaya “Sağduyu ve karşılıklı diyalog ile sorunları hep birlikte el ele vererek beraber çözeceğimize inanıyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi bugünde her konuda sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Bizim buluştuğumuz ortak paydamız Tarsus’tur. Tarsus’un her anlamda sosyal, ekonomik, beşeri, kültürel kalkınma konusundaki tüm hamlelere elimizden geldiği kadar destek veriyoruz. Size de hoş geldiniz diyor, yeni görev yeriniz olan Tarsus’umuzda başarılar diliyoruz” diye sözlerini tamamladı.

Borsa'dan, Başsavcı Sayın Tiryaki'ye Hayırlı Olsun Ziyareti
Borsa'dan, Başsavcı Sayın Tiryaki'ye Hayırlı Olsun Ziyareti