Borsa Üye Ziyaretlerinde; Karayel Tarım

  • 26.07.2019
  • tarsustb

Üye ziyaretlerine devam eden Tarsus Ticaret Borsası , ziyaretler kapsamında üyelerinin dileklerini , tavsiyelerini dinliyor , birlikte hareket etmenin ekonomiye ve ticarete kazandıracağı fikirleri paylaşıyor.

Borsa üyelerini yerlerinde ziyaret etmek, sorun ve isteklerini dinlemek ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak amacıyla gerçekleştirilen bu  ziyaretler kapsamında Borsa Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Seçer, Meclis Başkan Yardımcısı Fatma Temel,  Genel Sekreter Hasan Şanlı ve Yönetici Asistan Ezgi Fındık Güngör 'den oluşan ziyaret heyeti KARAYEL TARIM ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ - Mehmet Ali KARA'ya  ziyarette bulundular.

Ziyarette ülke günceli, ekonomi ve ticaret konuları konuşuldu.

Buğday hasat sezonunun tamamlandığı bölgemizde Buğday üretiminde yaşanan rekolte eksikliğinin , tüm ülkede gözlendiğini ancak, diğer hububat ürünlerinde ise tersine rekolte artışı beklediklerine değinen KARA, tarımsal faaliyetlerin üretim sürecinin uzun olmasından kaynaklı arz-talep dengesizliği arası açık olan bir sektörde ticaret yaptıklarından bahsetti. Borsanın start verdiği Lisanslı depoculuk faaliyeti ile ilgili olarak zamanında ve ihtiyaç olunan bir faaliyeti gerçekleştirdiğini ifade eden KARA, bölgede depolama sorunu olduğunu ve Borsanın bu soruna bir nebze olsun katkı sağlamasından memnuniyet duyduklarını sözlerine ekledi.

Hasan Kara ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek son yıllarda Borsanın devamlı yatırımda olduğunu ve bu yatırımların gerekli olduğunu ifade etti.

Borsa Üye Ziyaretlerinde; Karayel Tarım
Borsa Üye Ziyaretlerinde; Karayel Tarım
Borsa Üye Ziyaretlerinde; Karayel Tarım