Başkanımızdan 18 Mart Çanakkale Zaferi Kutlama Mesajı

• 18.03.2014

Bastığın yerleri “toprak” diyerek geçme, tanı:Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı.

Çanakkale Savaşı, milletimizin zamanın en güçlü ve donanımlı ordularına karşı iman, vatan sevgisi, dayanışma, birlik ve beraberlik duyguları ile vermiş olduğu büyük bir mücadeledir.Türk’ün yenilmezliğini, Mehmetçiğin azim ve iradesini aynı zamanda insanlığını tüm dünyaya göstermiş olması açısından da oldukça önemlidir.

Bu mukaddes yurt topraklarının korunması ve bayrağımızın dalgalanması için birlik, beraberlik ve bütünlük içinde verilen mücadeleyi millet olarak idrak etmeli, gelecek nesillere bu bilinci ve milli şuuru aktarmayı, bu güzel vatanı bizlere emanet eden atalarımıza karşı bir borç bilmeliyiz.

Tarihe altın harflerle yazılan Çanakkale Zaferi’nin 99. yıl dönümünde bugünlere ulaşmamızı sağlayan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatanın bölünmez bütünlüğü ve Türk milletinin huzur ve güvenliği için hayatlarını feda etmekten çekinmeyen aziz şehitlerimizi minnet ve saygıyla anıyorum.

Başkanımızdan 18 Mart Çanakkale Zaferi Kutlama Mesajı