ÇKA 'sı İçin Proje Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

• 21.02.2018

Tarsus Ticaret Borsası Dış Ticaret İstihbarat Biriminde gerçekleşen toplantıya Tarsus Gıda OSB Müdürü Yusuf Güzel, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Proje Koordinatörü Mustafa Ateş,Ticaret ve Sanayi Odası Proje Koordinatörü Gizem Ersayoğlu,Kod Yazılım Mühendisi Ali Erhan Çınar ve Borsa proje grubunun katıldığı "Tarsus İçin Ortak Proje" fikir toplantısı gerçekleşti.

İlki kısa bir süre önce gerçekleşen "Birlikten Kuvvet Doğar" Kurumlar arası AR-GE koordinasyon toplantısının devamı niteliğinde olan bu toplantıda Organize sanayi tabanlı izlenebilir tarım ürünleri ile tarladan sanayiye sürecinde Tarsus Gıda OSB'nin AR-GE çalışmalarına destek sağlayacak teknoloji transferi ile sağlık ve güvenilir gıda üetiminde yapay zeka konularında entegre projelerin yaratılması ve uygulanabilirliği tartışıldı.Paylaşımı yapılan konularla ilgili ilk proje sunumları 1 Mart 2018 tarihinde Kurumlar arası AR-GE koordinasyon toplantısında Tarsus Ticaret Borsasında gerçekleşecek.

ÇKA 'sı İçin Proje Değerlendirme Toplantısı Yapıldı