UMAT A.Ş. Yönetim Kurulunun Ziyareti

  • 27.10.2016
  • tarsustb

UMAT (Umumi Mağazalar Türk A.Ş.) Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Ünal ve Yönetim Kurulu üyeleri Borsamıza ziyarette bulundular.

UMAT Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Ünal ve Yönetim Kurulunun nezaket ziyaretlerinde mağazacılık konusunda UMAT tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verildi. Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Ünal " Umumi Mağazacılık" yapmak üzere 07.05.1937 tarihinde Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK 'ün talimatları ile kurulmuştur. 1986 yılından itibaren antrepoculuk faaliyetlerini yürüten, Mersin, İskenderun ve İzmir’de şubeleri bulunan UMAT, toplam 55791 m2 kapalı alana sahip depoları ile hizmet vermektedir. Bu zaman dilimi içinde gerek yurtiçinde, gerekse yurtdışında sözü dinlenen bir kurum haline geldik. " dedi.

Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya " Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Ünal'ın şahsında tüm Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarımızın ziyaretlerinden ziyadesiyle memnun olduk. UMAT yönetiminin bugüne kadar yaptığı başarılı çalışmalarını takip ve takdir ediyoruz. " ifadesinde bulunarak Tarsus Ticaret Borsası’nda yapılan çalışmalar hakkında sunulan depoculuk hizmetleri konusunda faaliyetleri anlattı.

Görüşme sonrasında, Başkan  Murat Kaya tarafından, Borsanın merkez binası gezdirilerek, bina ve Borsa tarihi hakkında bilgi verildi.  

UMAT Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor: Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Ünal , Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi İbrahim Tefenlili, Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Koyunseven, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Naci Aköz , Yönetim Kurulu Üyesi Ali Uluoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Erol Gemalmaz, Yönetim Kurulu Üyesi Abdüllatif Aka.

UMAT A.Ş. Yönetim Kurulunun Ziyareti
UMAT A.Ş. Yönetim Kurulunun Ziyareti
UMAT A.Ş. Yönetim Kurulunun Ziyareti